Η BML Security στην IFSEC International

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις , η οποία αποτελεί και κορυφαίο γεγονός στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας , την IFSEC International , επισκέφθηκε η εταιρεία μας τον περασμένο μήνα. Η IFSEC International που διοργανώθηκε στο Λονδίνο από τις 18-20 Ιουνίου και στην οποία μετείχαν ως εκθέτες οι μεγαλύτεροι κατασκευαστικοί οίκοι από ολόκληρο τον κόσμο, τράβηξε τα βλέμματα και προσέλκυσε εκατοντάδες χιλιάδες εγκαταστάτες και επισκέπτες. 

Νέα υλικά και τεχνολογίες σε συστήματα συναγερμού , κάμερες ασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης και ελεγχόμενης πρόσβασης καθώς επίσης περιφερειακά και gadget συστημάτων ασφαλείας παρουσιάστηκαν τις 3 ημέρες της διάρκειας της έκθεσης στο Excel London.

Ανάμεσα στους εγκαταστάτες και τις εταιρείες που την επισκέφθηκαν και η BML Security , με το τεχνικό της επιτελείο αποτελούμενο από τον υπεύθυνο κ.κ. Αντώνιο Χαραλαμπίδη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας και παρακολούθησαν τις νέες τεχνολογίες από κοντά. 

Στιγμές της έκθεσης και της επίσκεψης της BML ακολουθούν στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό.