Η BML Security στην Market Expo

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας μας , στην έκθεση Market Expo, η οποία διοργανώθηκε μαζί με την έκθεση Περίπτερο στο Metropolitan Expo από τις 5-7 Οκτωβρίου 2018.

Η BML Security μέσα από το περίπτερό της στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων , ποτών, delicatessen και προϊόντων για περίπτερα και ψιλικά, παρουσίασε εξειδικευμένες ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων παρακολούθησης, χρηματοκιβωτίων , καθώς επίσης και λύσεις σε αντικλεπτικά μηχανήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης από την Αθήνα καθώς επίσης και από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για όλο το φάσμα υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία μας προς τους πελάτες της καθώς επίσης και για όλες τις εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας έτσι ώστε να προστατέψουν όσο πιο αποτελεσματικά γίνετε τους επαγγελματικούς τους χώρους.

Το ενδιαφέρον και η απήχηση των επισκεπτών ήταν μεγάλη ενώ πολλοί έσπευσαν να κλείσουν από την έκθεση την τοποθέτηση ενός μηχανήματος τεχνητής ομίχλης για το χώρο τους

Το σχεδιασμό και την κατασκευή του μοντέρνου περιπτέρου της BML Security επιμελήθηκε η εταιρεία AMS Διεθνείς Εκθέσεις , ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός ήταν της εταιρείας ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , ενώ τα γραφικά και τα video ήταν μία παραγωγή του τμήματος Διαφήμισης και Γραφιστικής της BML Security.

Η συμμετοχή στην Market Expo και Περίπτερο ήταν μία από αυτές που έχει προγραμματίσει η εταιρεία μας για την περίοδο 2018-2019 σύμφωνα με το Marketing Plan του 2018