Ο νέος εκθεσιακός χώρος της BML Security

Πραγματικό στολίδι για την περιοχή του Μοσχάτου αποτελεί ο νέος εκθεσιακός χώρος της BML Security στην περιοχή του Μοσχάτου.

Νέα διαδραστικά panel με μοντέρνα γραφικά και δεκάδες προϊόντα από ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας όλα σε πλήρη ανάπτυξη και live λειτουργία. Στο νέο μας χώρο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογίες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, να δείτε πως λειτουργεί και προστατεύει πραγματικά ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, να γνωρίσετε τα νέα εξωτερικά αισθητήρια , καθώς επίσης και δεκάδες λειτουργίες και σενάρια ασφάλειας από τα συστήματα καταγραφής, παρακολούθησης και access control με χειρισμό εξ αποστάσεως από smartphone και tablet.

Επίσης μπορείτε να δείτε τα τελευταία μοντέλα σε χρηματοκιβώτια καθώς και να ζήσετε μία πραγματική εμπειρία στην προστασία που παρέχει ένα μηχάνημα τεχνητής ομίχλης με μία live επίδειξη.

«Δημιουργήσαμε αυτό το χώρο με στόχο να παρέχουμε στους καταναλωτές και τους πελάτες μας μία ολοκληρωμένη εμπειρία για την προστασία του χώρου τους, να τους δείξουμε στην πράξη όλα τα συστήματα ασφαλείας και την τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει, να τους ενημερώσουμε για όλες τις νέες τεχνολογίες. Είναι γνωστό ότι στην BML Security, επενδύουμε χρόνια πάνω στην τεχνολογία και την εξέλιξη των συστημάτων ασφαλείας, και εκτός από προϊόντα παρέχουμε κι ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Είμαστε μια πολυπληθής εταιρεία, η οποία έχει νόμιμη άδεια λειτουργία και πιστοποιήσεις ISO. Είμαστε δίπλα στον πελάτη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο χάρη στον εξοπλισμένο στόλο κινητών συνεργείων που διαθέτουμε και το κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια του πολίτη και η προστασία της περιουσίας του. Είμαστε μια εταιρεία με πραγματικές υποδομές. Πάνω σε αυτά δουλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια εγώ και ο αδερφός μου , αλλα και όλοι οι συνεργάτες που είναι δίπλα μας» , δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής και ένας εκ των δύο ιδρυτών της BML Security, κ. Αντώνης Χαραλαμπίδης.

Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε το νέο μας εκθεσιακό χώρο στις κτιριακές μας εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο Αττικής και να συζητήσουμε από κοντά τις δικές σας ανάγκες για την ασφάλεια του χώρου σας