Προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα από οποιοδήποτε κίνδυνο

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε με ποιο τρόπο θα αντιδράσουμε για να προστατέψουμε τον εαυτό μας σε περίπτωση άμεσου κινδύνου (π.χ. ληστεία) ή πως θα ειδοποιηθούμε γρήγορα σε περίπτωση που κινδυνέψουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα και κυρίως αυτά που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (π.χ. ηλικιωμένοι). Τα Emergency/Panic Remote Control είναι η ιδανική λύση που προτείνει η BML Security στην αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.

Άμεση ειδοποίηση με το πάτημα ενός κουμπιού

Με το πάτημα του πλήκτρου, όταν αντιληφθείτε κάτι ύποπτο θα μπορείτε να στείλετε σήμα πανικού από το σύστημα συναγερμού και να ειδοποιηθεί άμεσα η αστυνομία, μέσω του Κεντρικού Σταθμού Λήψεως Σημάτων.
Το μπουτόν πανικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στείλετε άμεσα και γρήγορα σήματα έκτακτης ανάγκης στο Κέντρο Λήψης Σημάτων με σκοπό την άμεση επέμβαση σε περίπτωση ιατρικής ανάγκης.

Ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας

Το Emergency/Panic Remote Control διατίθεται με ένα αποσπόμενο λουράκι για να φορεθεί ως κρεμαστό κόσμημα. Επίσης, σχεδιάστηκε ώστε να είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί με ένα βραχιόλι ή ένα κλιπ ζώνης έτσι ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Διαθέσιμο πάντα όταν το χρειάζεστε

Περιλαμβάνει ειδικό πλήκτρο δοκιμής μπαταρίας (με ένδειξη LED) παρέχεται, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί εύκολα η κατάσταση της μπαταρίας. Η μπαταρία διαρκεί για τουλάχιστον 1.800 εντολές ή 5 χρόνια.

Πολλαπλές χρήσεις

Εκτός από τη λειτουργία πανικού, λόγω των πολλών εφαρμογών του, το μπουτόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες οποιουδήποτε οικιακού ή επιχειρησιακού χώρου.

Επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας στο 210 3459781 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Emergency/Panic Remote Control.