Υπηρεσίες AFTER SALES

Έχετε πρόβλημα στο σύστημα συναγερμού σας και ακόμα ψάχνετε να βρείτε τον εγκαταστάτη σας; Δεν σας ενημερώνουν ποτέ για την περιοδική συντήρηση του συστήματος σας; Έχετε απορίες για τη λειτουργία του και σας παραπέμπουν στις οδηγίες χρήστη; Δεν σας ενημερώνουν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ή για το πώς θα αναβαθμιστεί το σύστημα σας;

Τότε, απλά το After Sales της εταιρείας που εμπιστευτήκατε είναι ανύπαρκτο!

Σε κάθε τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας, θα πρέπει αναγκαία να προσέχουμε η εταιρεία που θα εμπιστευτούμε για την εγκατάσταση του να έχει τη δυνατότητα να παρέχει τεχνική υποστήριξη για το εν λόγω σύστημα μετά την εγκατάσταση του (After Sales).

Τα συστήματα συναγερμού για να μας παρέχουν σωστή ασφάλεια στο χώρο μας, θα πρέπει να αναβαθμίζονται, να συντηρούνται σωστά και στους χρόνους που απαιτείται καθώς επίσης να αντιμετωπίζονται γρήγορα και άμεσα όποια μικροπροβλήματα εμφανίσουν για να μην γίνουν μεγαλύτερα.

Στη BML Security, δίνουμε μεγάλη σημασία στο After sales, μένοντας δίπλα στους πελάτες μας και μετά την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της BML Security βρίσκετε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας μας, είναι έτοιμη να λύσει οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα διαθέτετε, τηλεφωνικά ή μέσω internet καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Στη BML Security δεν φοβόμαστε να επεκτείνουμε την εργοστασιακή εγγύηση των υλικών που εγκαθιστούμε. Σχεδιάζοντας το κατάλληλο συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης βάση των αναγκών σας και χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτουμε στα συστήματα ασφαλείας σε σχέση με την κορυφαία ποιότητα του υλικού και τη σωστή συντήρηση του, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε ότι το σύστημα ασφαλείας σας θα συνεχίζει να προστατεύει το χώρο σας για πολλά περισσότερα χρόνια από την λήξη της εργοστασιακής εγγύησης του.

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Τα κινητά συνεργεία της BML Security βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, πλήρως εξοπλισμένα και με εξειδικευμένο τεχνικό, έτοιμα να επέμβουν άμεσα στην ειδοποίηση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο σύστημα ασφαλείας σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, EMAIL & SMS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Το Τμήμα Service και Ενημέρωσης της εταιρείας μας, σας ενημερώνει μέσω τηλεφώνου, email και SMS στους χρόνους που απαιτείται η περιοδική συντήρηση του συστήματος ασφαλείας σας, οργανώνει το ραντεβού σας βάση του δικού σας προγράμματος, καθώς επίσης και πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις firmware που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία του συστήματος ασφαλείας σας.

Για να μην ψάχνετε τον εγκαταστάτη σας...εμπιστευτείτε την BML Security