Πιστοποίηση στην εγκατάσταση των συστημάτων Paradox

Πρόσφατα η εταιρεία μας απέκτησε και την ειδική κάρτα πιστοποιημένου εγκαταστάτη στα συστήματα ασφαλείας Paradox. Η BML Security και το τεχνικό της προσωπικό, παρακολουθώντας ανελλιπώς όλα τα σεμινάρια και τις εκπαιδεύσεις της Paradox και διαθέτοντας ειδική άδεια εργασίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, πλέον κατέχει και την ειδική κάρτα πιστοποίησης από την Paradox για την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων.

Τι είναι τα συστήματα ασφαλείας Paradox;

Τα γνήσια συστήματα συναγερμού Paradox κατασκευάζονται στον Καναδά και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, βάσει του Ευρωπαϊκού πρότυπου ΕΝ 50131. Η Paradox είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλειας στην παγκόσμια αγορά κατέχοντας ηγετικό ρόλο. Εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής που διασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία σε βάθος χρόνου, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους είναι μοναδικά και τα καθιστούν απαραβίαστα. Εκατομμύρια πελάτες απολαμβάνουν την ασφάλεια και την ευχρηστία των συστημάτων της Paradox καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Οι συναγερμοί τις Paradox έχουν πιστοποίηση ISO 9001 με προστασία έως και Grade 4, βάσει του Ευρωπαϊκού πρότυπου ΕΝ 50131.

Τι είναι η κάρτα μέλους της Paradox;

Από την 1η Απριλίου 2016, όσοι συνεργάτες του δικτύου διανομής της PARADOX HELLAS Α.Ε. διαθέτουν την κάρτα μέλους της εταιρείας, θα ανήκουν στο δίκτυο των “Πιστοποιημένων Συνεργατών” προιόντων PARADOX.

Επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Paradox Hellas

Οι “Πιστοποιημένοι Συνεργάτες” ανήκουν στο δίκτυο διανομής της PARADOX HELLAS Α.Ε. και σας προσφέρουν ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα PARADOX τα οποία προμηθεύονται αποκλειστικά από τη PARADOX HELLAS Α.Ε. η οποία τα εισάγει ως Μοναδικός Επίσημος Αντιπρόσωπος και διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Είναι προς όφελος σας όταν αγοράζετε προϊόντα PARADOX, να προτιμάτε τους “Πιστοποιημένους Συνεργάτες” οι οποίοι μπορούν να σας παρέχουν πλήρη και αξιόπιστη υποστήριξη.

Η αγορά ενός συστήματος ασφαλείας PARADOX από κάποιον που δεν ανήκει στο δίκτυο των “Πιστοποιημένων Συνεργατών” και δεν φέρει την αντίστοιχη κάρτα μέλους μπορεί μελλοντικά να αποδειχτεί μια όχι και τόσο καλή επιλογή.

Από αναφορές που έχουμε δεχτεί έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει κίνδυνος να αγοράσετε προϊόντα μη αυθεντικά, ελαττωματικά, μεταχειρισμένα ή που δεν έχουν σχεδιαστεί για ασφαλή χρήση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον η αγορά ενός συστήματος PARADOX από κάποιον που δεν ανήκει στο δίκτυο της PARADOX HELLAS Α.Ε. μπορεί μακροπρόθεσμα να μην είναι συμφέρουσα, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, μιας και η PARADOX HELLAS Α.Ε. δεν έχει καμία σχέση με εταιρείες μη πιστοποιημένες από εμάς και μπορεί να μην είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει, να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα που δεν έχει εισάγει και διαθέσει η ίδια στην ελληνική αγορά.

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν PARADOX μέσω ενός “Πιστοποιημένου Συνεργάτη” της PARADOX HELLS Α.Ε. ξέρετε ότι:

  1. Το προϊόν αυτό εισάγεται και διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη PARADOX HELLAS Α.Ε. και συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 2 ετών.
  2. Οι συνεργάτες που ανήκουν στο δίκτυο των “Πιστοποιημένων Εγκαταστατών” και φέρουν την κάρτα μέλους της εταιρείας μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας προτείνουν το κατάλληλο σύστημα PARADOX με βάση τις ανάγκες σας.
  3. Είναι ενημερωμένοι για όλες τις τεχνολογίες που έχει εφαρμόσει η PARADOX στα προϊόντα της.
  4. Έχουν άμεση πρόσβαση και επικοινωνία με τους υπεύθυνους προϊόντων και τους εκπροσώπους Εξυπηρέτησης Πελατών της PARADOX HELLAS Α.Ε.
  5. Σας προσφέρουν όλες τις νέες προσφορές της PARADOX HELLAS Α.Ε.
  6. Θα σας προμηθεύσουν με αυθεντικά προιόντα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα της PARADOX.
  7. Σας εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα PARADOX που εμπορεύονται έχουν την τεχνική υποστήριξη του Αναγνωρισμένου Service της PARADOX HELLAS Α.Ε.

Η BML Security σας συνηστά να αναζητάτε την κάρτα μέλους των “Πιστοποιημένους Συνεργατών” της PARADOX HELLASΑ.Ε. όταν αγοράζετε προϊόντα PARADOX.