Συστήματα Συναγερμού Paradox

Τα συστήματα συναγερμού Paradox προσφέρουν έναν συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών και προηγμένου πρωτοκόλλου επικοινωνίας για τη δημιουργία ενός μοναδικού επεκτάσιμου συστήματος ασφαλείας. Μέσω του πρωτοκόλλου επικοινωνίας BUS, τα συστήματα Paradox μπορούν να επεκταθούν με τη χρήση ασύρματων και ενσύρματων modules και μέσω μίας ποικιλίας από περιφερειακά modules.

Με την αξιόπιστη τεχνολογία επικοινωνίας, τα ευέλικτα και επεκτάσιμα χαρακτηριστικά, τα συστήματα Paradox είναι ένα ιδανικό σύστημα ασφαλείας για κάθε οικιακή ή εμπορική κτιριακή εγκατάσταση που χρειάζεται έως και 192 ζώνες προστασίας.

Image

Ιδανικά για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο

Image

Για επιχειρήσεις & καταστήματα

Image

Για τράπεζες & βιομηχανία

Τεχνολογία & Λειτουργικότητα

01

Ενσύρματα συστήματα

Ενσύρματες λύσεις συστημάτων με κορυφαία σχεδίαση και μέγιστη ασφάλεια για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο
02

Ασύρματα συστήματα

Ασύρματες λύσεις συστημάτων υψηλής αισθητικής για την ολοκληρωμένη ασφάλεια ενός χώρου και την αποφυγή περιττών καλωδιώσεων
03

Υβριδικά συστήματα

Η επανάσταση στα συστήματα συναγερμού. Οι Υβριδικές λύσεις με το συνδυασμό ενσύρματων και ασύρματων λύσεων, αποτελούν την ιδανική επιλογή στη σχέση απόδοση/τιμή
Image

Πιστοποιημένα βάση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Image

Βαθμός ασφάλειας GRADE 2

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί σπιτιών από διαρρήκτες, με περιορισμένες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούν, εργαλεία ειδικής χρήσης.

Image

Βαθμός ασφάλειας GRADE 3

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί από διαρρήκτες, με εξοικείωση στα συστήματα ασφαλείας, που χρησιμοποιούν ευρέως φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Image

Επίσημοι μεταπωλητές & πιστοποιημένοι εγκαταστάτες

Στη BML Security είμαστε επίσημοι μεταπωλητές των αυθεντικών προϊόντων Paradox και πιστοποιημένοι εγκαταστάτες. Η εταιρεία μας είναι η μοναδική που παρέχει τεχνική μελέτη ενός χώρου με προδιαγραφές ασφαλείας, άρτια τεχνογνωσία στην εγκατάσταση και after sales με υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης 

Διαχείριση από απόσταση

01

Όπλιση/Αφόπλιση του συστήματος

Μπορείτε να κάνετε όπλιση, αφόπλιση ή stay όπλιση του συστήματος άμεσα, πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο.
02

Κλείδωμα με κωδικό

Αποτρέψτε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας σας από τρίτους, χωρίς την άδειά σας, ορίζοντας έναν κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή.
Image
03

Διαχείριση των ζωνών

Ελέγξτε την κατάσταση των ζωνών του συστήματος και απενεργοποιείστε άμεσα όποια ζώνη επιθυμείτε, κάνοντάς την bypass από το κινητό σας.
04

Διαχείριση Συσκευών & αυτοματισμών

Μπορείτε πολύ εύκολα να ελέγξετε τις συσκευές που έχετε συνδέσει στα PGM του συστήματος, όπως για παράδειγμα τα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά ή το θερμοσίφωνα του σπιτιού.

Δείτε Live τα συστήματα Paradox στην BML Security

Η BML Security  διαθέτει τη μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας Paradox σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία στις εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο Αττικής.

Επισκευθείτε την έκθεσή μας έτσι ώστε να δείτε από κοντά τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες των συστημάτων Paradox καθώς επίσης για να ενημερωθείτε για τη σωστή κάλυψη του χώρου σας

Ζητήστε προσφορά

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.